søndag den 28. november 2010

Containeren hjælper hjemløse

Mens kulden rammer København bliver de hjemløse magtesløse. Der er et kæmpe behov for hjælp, og derfor beder vi jer komme forbi containeren i morgen med tæpper, sko, tøj og hvad I ellers kan undvære. Så kører vi forbi herberget på Axeltorv med alle genstandene. Der er brug for det!

Politiken.dk publicerede i går følgende artikel:
http://politiken.dk/indland/ECE1127783/herberg-raaber-alarm-hjemloese-er-desperate-efter-hjaelp/ , hvilket gjorde os opmærksomme på det store behov der er for hjælp til byens hjemløse.

Siden artiklen blev bragt, er herberget 'En varm seng' blevet hjulpet godt på vej af de københavnske borgere, men lederen April Chris understreger over for politiken.dk, "at der stadig er brug for tøj og fornødenheder til de hjemløse, for det bliver en lang vinter. Så læserne er stadig mere end velkomne med donationer af den ene og den anden art. Der er også enormt brug for frivillige, som kan hjælpe med at bemande herberget døgnet rundt."

Vi har en del tøj liggende fra sidste weekends container-udsalg, og vi håber I vil komme forbi i morgen så vi kan samle endnu mere sammen.

Vi åbner kl. 16 og kører afsted omkring kl. 20.

Vi laver suppe og spiller musik og hygger som vi altid gør, mens vi hjælper de hjemløse gennem vinteren.

Hjælp os alt hvad I kan med at gøre folk opmærksomme på arrangementet selvom der er kort varsel. SMS, Facebook, e-mail, plancher i jeres opgang, megafon!

Vi ses i morgen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar