torsdag den 10. november 2011

Afrovaganza 5 i morgen

Afrovaganza fortsætter rækken af fester, og er nu klar til at invitere til den femte af slagsen. Det bliver en fest som vi aldrig har prøvet det før, hvor vi kombinerer det velkendte Kanadavej med nye spændende lokaler på Carlsberg.

Kl 16.00 er alle velkomne til forfest på Kanadavej 15, hvor en uhøjtidelig blanding af fadøl, simremad og small-talk vil danne rammen om en slags farvel til Amager inden vi rykker videre. Forfesten er vores mulighed for at snakke med jer om de projekter vi støtter og flere af os netop har besøgt. Det er samtidig en mulighed for at støtte projektet, da vi vil sælge mad og øl med direkte indtjening til Afrovaganza.

Når festen så rykker videre til Carlsberg kl. 20.00 (vi laver fælles kæmpe-karavaner gennem byen fra Kanadavej) bliver det i de lækre lokaler i Carlsbergs café Elefanten. Vi har været så heldige at få lokalerne stillet gratis til rådighed, og har så samtidig ladet caféen administrere baren. Det bliver dermed ikke helt den Afrovaganza-bar du kender, men derimod mere tjekkede bartendere og langt større udvalg i baren. Elefanten har været så venlige at sænke priserne i dagens anledning, så I vil stadig kunne hakke jer ned uden at flænse kontoen.

Pengene skal derfor ind på anden vis, og derfor har vi sat entréen op til 50 kroner, og introducerer Afrovaganza-butikken hvor du kan købe alt muligt og umuligt hos vores søde, smilende venner. Auktionen er selvfølgelig også tilbage og desuden har du som altid mulighed for direkte at donere så mange penge som du ønsker. Og husk så at kigge forbi Kanadavej inden festen, and bring your friends!

Som altid glæder vi os virkelig meget til at se jer og holde den fest vi elsker så højt, for at støtte de projekter hvor vi virkelig kan gøre en forskel!

For nylig var Mik, Mikkel og Martin i Uganda - se en lille film herunder hvor vi fortæller Rita fra skolen i Arua en god nyhed. Desuden støtter vi igen børnehjemmet i Koboko, der efter selvsyn virkelig har brug for vores hjælp.


Og læs så i øvrigt mere om festerne på Facebook:




Kærlig Hilsen Afrovaganza-drengene!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar